2014. július 31., csütörtök

Ikerláng--cikk máshonnan, és vélemény

Tudjuk első pillanattól kezdve a másikról: Ő az...
Rengeteg "véletlen" segítette döntéseink, időhiányunk volt, hogy maradjunk ahol vagyunk, AZON az oldalon.

Tudjuk hogy szeretjük egymást, már a harmadik esti beszélgetés óta. Illetve akkor "mondtuk" ki (írtuk le).
Nem keressük a logikát, nem foglalkozunk az egésznek a lehetetlen mivoltával, hisz látjuk: nem lehetetlen. Olyan nincs.

Müller azt mondja a Sorskönyvben, hogy ne gondolkodj a jövőn, mert nem fér bele a mostani logikádba.
Azaz elképzelni sem tudod, mi minden fog még történni, és az merre alakítja az életed.
Ezt tapasztaltam, tudom.
Épp ezért azon a pár nagy vonalakban kigondolt terven kívül szerintem nem érdemes pontos életpályát tervezni, de jövő évet sem.

Ezt a cikket találtam a neten, elolvastam, és a helyére került pár (jó pár) dolog. Bár hallottam erről, mégsem hiszem hogy a ma elterjedt formájában igaz lenne az, hogy fél-lények kutatják másik felüket.
Belőlem, a lényemből nem hiányzott semmi, teljes ember voltam 2 hónappal ezelőtt is, és szerintem Ő is.
Mellőlem hiányzott a partner.
A cikk elolvasása után viszont tényleg sok mindent megértettem, végre :))

---------------------------
Ikerláng

Azt tartják, hogy amikor a lelkek a földre érkeztek, akkor az istenek kettéhasították őket – egy férfi és egy női félre. Azóta ők egymást keresik több életen, több inkarnáción át. A lelkek feladata rátalálni a saját elválasztott felükre, és ez a vágy olyannyira hajtja őket, hogy bármilyen távol is éljenek egymástól, sorsuk valahogyan egymáshoz tereli őket. 

Többségük azonban csak az utolsó inkarnációjában találkozik a lelke másik felével. Azért, mert az ikerláng szerelem nem csak szimplán egy csodálatos szerelem, hanem hatalmas felelősség is. 
Az ikerlángok azért találkoznak, hogy szerelmükkel fényt gyújtsanak mások számára. Feladatuk mások közös szolgálata tanítás, példamutatás, sokszor gyógyítás, művészi tevékenységek vagy valamilyen spirituális szolgálat által.

Ez a szerelem attól gyönyörű, hogy a pár egy csodálatos energia összeköttetést érez, él meg. Mintha egyikük gondolata a másik fejében is szöget verne. Mintha egyikük fájdalmát, a másik is érezné. Amikor egyikük a másikra gondol, a másik érzi ezt. Amikor egyikük örül, a másik is megérzi.

Csodákat élnek meg, mintha minden új értelmet nyerne, mintha minden részlet tökéletesen a helyére kerülne, mintha minden most válna nyilvánvalóvá: mert minden korábbi tapasztalás az ikerláng szerelem felkészülését szolgálta.

A kapcsolat attól nehéz, hogy a párok lelkükben tökéletes másai egymásnak. Egyformák a szeretni tudásban, a másokkal szembeni viselkedésben, a humorukban, a problémáik kezelésében, és sok-sok lényeges kérdésben. Így, amikor önmagával találja szemben magát az ember, az kísérteties tud lenni: reakciói a másik reakcióiban visszatükröződnek és kénytelen kelletlen fejlődni kezdenek személyiségükben egymás által.
 A harcos egó lépésről lépésre leomlik, kimaradnak a játszmák, hiszen teljesen feleslegessé válnak két olyan lélek között, akik kimondott szavak nélkül is tökéletesen érzik egymást.
Egymást emelik fel, együtt fejlődnek, így a fejlődésük spirituális téren rendkívül gyors: hamar szabadulnak meg a félelmeiktől, egyre több és erősebb intuíciójuk van és válnak egyre szabadabbá érzelmeikben, földi létükben is. A feladatuk az, hogy a lélek szerelmét – a lelki magaslatok után – a földi életükben is megvalósíthassák, és ezen túl másokat szolgáljanak szeretetükkel.


Vajon mindenkinek van ikerlángja?

B.T:  Nem, nincsen mindenkinek, legalábbis nem ebben az életében, de nagyon sokaknak van, és egyre többen találnak rá párjukra.

Akkor tudja felismerni a két fél egymást, ha már mind a ketten elértek egy bizonyos spirituális szintre. Ezért elég ritka, hogy tizen- vagy huszonéves korban létrejöjjön a találkozás.
Az érettség, a tudatosság ezen szintje azt jelenti, hogy mind a 2 fél szeresse meg önmagát, és legyen képes szeretettel, szívvel nyitni mások felé is.
Amikor ezt elérik, akkor a befogadásuk már jó talajt jelent arra, hogy felismerjék egymást.

Hogyan lehetséges az ikerláng felismerése?

B.T: Ez egy csoda, egy fantasztikus érzés. Amikor készen állunk a felismerésre, az egy összetéveszthetetlen, átütő élmény.
Mintha egy szikra pattanna egyikükről a másikukra, és mintha kettejük energiája egy lobogó tűzzé erősödne, és a fejük felett összekapcsolódva egyesülne. Amikor beszélgetnek olyan érzésük van, mintha a saját szavaikon és testtartásukon túl, felettük a lelkeik szavak nélkül simogatnák egymást. A „hazaérkeztem”, „megtaláltam”, „ismerem, szeretem ezer éve, csak, mert létezik” érzése és gondolatai járják át a lelket, és pillanatokra minden megszűnik köröttük. Olyan energia indul be akkor, mely már nem választható szét. Legalábbis ez életükben nem. Történjen bármi, ők ezer km-ről is érzik egymást, és egy tömegben is megtalálnák egymást a belső hangjuk szavait követve. A lelkeik együtt akarnak lenni….
Az ikerláng szerelemet az égiek kötötték össze, és ha a 2 lélek egy közös harmadikká akar egyesülni, akkor nem állhatja útját semmi: sem egy meglévő házasság, sem más akadály. Ha az ikerlelkek akkor találkoznak, amikor még egyikük házas, az a házasság valószínűleg már felbomlóban van, és ezért jött el az ideje a találkozásuknak.
Míg szerelmük földi létében is képes beteljesedni, és közös munkával másokat szolgálni maga a pár, sok-sok nehézségen kell, hogy átmenjen. A kapcsolat épp ezért nagyon sok fájdalommal is jár, de benne foglaltatik a fejlődés lehetősége, amitől egy igazi, földi csoda lesz. forrás


Folytatás:

Az ikerláng felismerése annak egyértelmű, aki megélte. Ezért azt tudom mondani, hogy ha megéled, egyértelműen tudni fogod. Amíg kétségeid vannak, addig a találkozásod csak egy szép szerelem – ami akár boldogabb is lehet – de nem az ikerlángod.

7 élmény, melyek segíthetik a felismerésedet:

Ha ezeket érezted, ezeket tapasztalod, akkor nagy eséllyel, valóban az ikerlángodra találtál rá.

* A felismerés, amikor a lelkek megismerik egymást, egy különleges pillanat. Olyan energiát érzel magadban és a másik emberen, ami szinte összeforraszt titeket. Mintha köröttetek megállna az idő, eltűnne minden és mindenki. Mintha az energiátok egy egymásba fonódó örvényként venne körül. Ez így talán túl költői, de a felismerés mégis valami egészen földön túli. Úgy érzed, mintha világítanál, ennyire feltölt az új erő, hiszen innentől kezdve a társad energiája is a Te részeddé válik.

* Közben pedig azt súgja egy hang: „ő az, megtaláltam, megérkeztem.” A szeretetet érzed azon nyomban, és nem tudod megmagyarázni. Nem kell ok, hogy szeresd a párodat, elég a puszta létezése. Még semmit sem tudsz róla, de szereted, mert olyan, mintha öröktől fogva ismerted volna.

* A felismeréssel azonban a kaland épp csak elkezdődik. Innentől fogva – különösen bajban – érzékeled érzéseit távolról is. Amikor a párod rosszkedvű, szomorú, szenved, akkor a gyomrodban érzed mindezt. Tudni fogod azt is, ha Rád gondol, és amikor ráhangolódsz, szinte látod a gondolatait. Persze biztosat nem tudhatsz, ha épp nincs melletted, de nem tévedsz nagyot.

* Egyre több csoda történik majd veletek, mintha az univerzum, vagy az angyalok támogatnának benneteket és sodornának egyre közelebb és közelebb. Például, épp akkor hív, amikor rágondolsz, vagy épp azt kapod tőle karácsonyra, amire mindig vágytál, pedig sosem mondtad neki. Időnként már szinte úgy érzed, mintha „látó” lennél.

* A spirituális, lelki fejlődésetek egy új szakaszba ér és felgyorsul. A félelmeitek egyre fogynak, helyükbe szeretet költözik, egyre elfogadóbbak, egyre megértőbbek lesztek. Nem ritka, hogy éles fordulat következik be életutatokban, érdeklődési körötökben, és egyre inkább érzitek a küldetést, hogy másokért tegyetek.

* Amikor együtt vagytok, szinte minden sikerül. Az út úgy nyílik meg előttetek, mintha minden csak kettőtökre várt volna. Ezt a közös energiátok egymást erősítő teremtő ereje eredményezi.

* Az életetekben szinkronesemények sora történik: mintha párhuzamosan zajlana az életetek. Például egy időben kezdtek új hobbi sportot, vagy épp neki is meggyűlik a baja a szomszédokkal, mint Neked…

A kapcsolatotok azonban nem öncélú, és nem a szerelem megélése csupán a küldetése. Nektek közös feladatotok van. Ez a közös karma megoldásán túl – valószínűleg – mások szolgálata művészetek, gyógyítás vagy tanítás útján. Ha megtaláltad azt, akit az ég így neked rendelt, ezt a spirituális feladatot is meg fogod érezni. Mindaddig azonban, míg egymás mellett végre valóban békés nyugalomba kerültök, egymással is megvívjátok a küzdelmeiteket. Mivel egymás ikrei vagytok lélekben – csak földi neveltetésetek, szokásaitok más-más értékeket adott – egymáshoz kell csiszolódnotok. A fenti csodákon felül sok olyan helyzet gördül majd elétek, melyek szenvedést, vitát hoznak, de mivel fejlődéseteket magasabb erők felügyelik, így ezeken át is fogjátok rágni magatokat. forrás

---------------------------------------------

Igen.
Aki EZT megéli, tudja hogy ez AZ.
Tudja, hogy senki és semmi nem tehet ellene, sodor az ár, és mások aggodalma és véleménye nagyjából a megismerkedés napján válik érdektelenné, azaz nem befolyásoló tényezővé.
Megszűnik a bizonytalanság, kétely, illetve erősen háttérbe szorul.
Mert a beidegződések, emberi jellemvonások megmaradnak, ami kialakult már, azt nehéz levetni, de ez is jelentéktelenné válik.
Mármint én legalábbis elengedtem magam a második beszélgetésnél, de néha azért előjönnek a korábbról megmaradt aggodalmaim. Viszont tudom, hogy mit mennyire kell komolyan venni.

3 megjegyzés:

 1. Amint látom a nyári konyha dolga a régi diliházban maradt...:-)

  VálaszTörlés
 2. Elméletileg ezt tök értem, csak a gyakorlatban nemtom, hogy megy. Ahogy a székely paraszt mondá: "Értem én, hogy benzin, de mi hajtsa?" :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem fellengzésképp, de ezt szerintem akkor fogod fel teljes mélységében, mikor benne vagy. és még akkor is kurvára elvont a napi világtól, vannak benne felfoghatatlan dolgok.
   Például az energia, a hangulat. ha rossz kedvem van, érzi. Hív, majdnem mindig, (nem tud mindig..), hogy mi a baj. Ha rosszkedvű: érzem, kicsit átveszem. És mivel anyuka vagyok, a gyerekeim is érzik, szerencsére nem mindegyik ugyanúgy reagálja le. De van aki megőrül szinte. Olyankor Anti a neve, mert antiszockó... Ő Szabolcs gyermekem. Szerencsére nem sokszor van ilyen, és nem is tart sokáig :)

   Számomra a mai napig lenyűgöző, hogy Ő, a férfi, aki eddig egyedül élt, mennyire simán illeszkedett be ide a diliházba, az életembe. Ahol minden másképp van, mint normál családoknál.
   Mondat: - Elég sós Neked a kaja? - Nem, de nem szeretek után-sózni, majd megszokom.** Ez apróság, mégis rohadt nagy dolog nekem. Sokkal több van benne, mint amiről szól.

   Tudom, 2 hónap, semmi az élethez mérve, de azt is tudom, hogy az idő nem nekünk fog igazolást adni, mert mi TUDJUK, hanem a világnak. A többieknek.

   És egy percig nem gondoltam erre az ikerlélek dologra, míg a cikk szembe nem jött. Mert az iker-dolgot sokan a fizikai életre értve, félreértelmezik. Fél emberként gondolnak magukra, a másik felüket keresik, aki kiegészíti őket.

   Nem!! Egész ember vagy, teljes életet élsz, de hiányolsz valamit, szellemi, lelki szinten. Azt a társat, aki AZ. Nem pótlék, nem egy szakasz-kapcsolat, hanem az akiről tudod: élet-társ. A másik teljes ember, aki a te lelked hiányolta. Aki pontosan tudja milyen vagy, mik a "hibáid", de nem akar megszabadulni tőlük, nem akarja hogy megváltozz, akkor sem, ha néha megőrjíted :)

   Törlés

Bárki olyat érez, ami bántja, az az ő hibája!

Én nem moderálok, tegye mindenki önmagával.